Изберете страница

За нас

От години основна дейност на фирмата е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане на баня като – плочки за баня, гранитогрес, душ кабини, смесители, хидромасажни панели и мебели за баня.

С отварянето на магазини “Баня+” ние целяхме да ви предложим по-голям избор на едно място. С времето се научихме и да сме близо до желанията на клиентите ни.

В магазини Баня + изработваме 3D проекти за баня, проекти за баня с размер на клиента, за да видите снимка на банята си преди да я осъществите. Като вносители и основни дистрибутори на редица европейски фабрики, ние поддържаме големи складови наличности на плочки за баня, теракот, фаянс, гранитогрес, мебели за баня, смесители за баня, кухненски смесители, хидромасажни душ панели, душ колони, бидета, моноблоци, тоалетни, мивки, душ кабини, паравани за баня, подови лентови сифони, структури за вграждане, казанчета за вграждане и аксесоари за баня.

Водени от Вашите желания, днес в магазини Баня + може да поръчате плот за баня по индивидуална поръчка, да изработим душ кабина по поръчка, параван за баня по поръчка, мебели за баня в избран от Вас цвят и размер. За нас едно от най-големите признания, за добре свършена работа сте Вие – нашите доволни клиенти. Затова и ние искаме да Ви благодарим, като всеки месец в магазини Баня + ще намерите различни промоции за обзавеждане на баня – промоция на казанчета за вграждане, промоция на смесители за баня, промоция на плочки за баня, промоция на мебели за баня, промоционални цени на душ кабини и паравани за баня. В магазини Баня + ще Ви бъде направена и отстъпка при обзавеждане на цялата баня.
Количката е празна