Изберете страница

3D Проекти

3D Проекти за баня

Магазин Баня плюс предлагат на своите клиенти изготвяне на 3D проекти на вашата баня. Ние ще визуализираме Вашите идеи и представи за бъдещата Ви баня. С помощта на нашите проектанти, следящи новостите и последните тенденции в обзавеждането на бани и техния богат опит, специализиран само в проектирането на бани, Вашата баня ще стане не само красива, тъй като е по Ваш вкус, но и модерна и практична.При заявка за 3D проект се оставя депозит от 50.00 лв ,който при закупуване на плочките се приспада от крайната сума.Проекта разбира се подлежи на корекции от ваша страна до одобреният от вас вариaнт.

След одобрението на проекта, нашите консултанти ще направят за Вас предварителна оферта с точно изчисление на необходимите Ви квадратури и на всички продукти заложени в него.

Използвайки услугата индивидуално проектиране, вашата баня ще е уникална и неповторима, защото ще е направена по Ваш избор и идеи, ние само ще Ви помогнем за това. Ще се съобразим с вашите изисквания и ще ви предложим най-доброто съчетание на плочки, декори, смесители, елементи за вграждане, мебели за баня, огледала и аксесоари.

Количката е празна